25. Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

Değerli  ortaklar

Dünya ve ülkemiz  korona virüs sebebiyle olağanüstü  bir durum yaşanmaktadır  şahsen  ve ailenizin sağlığı için alınan  tedbirlere riayet ediniz uyarımlar dikkatlice izleyin ve uyunuz

25 GENEL KURUL TOPLANTISI 19.Nisan.2020 Pazar günü yeterli çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı 3 Mayıs 2020 Pazar günü yapılacağı duyurulmuştur.

Yetkili Makamlarca Korona virüs sebebiyle tüm  toplantılar iptal edilmesi hususunda genelge yayımlanmıştır. Yönetim Kurulu olarak durum değerlendirmesi yapılarak GENEL KURUL TOPLANTISI’nın iler tarihte yapılmak üzere  erteleme kararı  aldık için   yeni tarih belirlenince gerekli duyuru yapılacaktır  bilgilerinize

Değerli ortaklar

Banka veya telefonunda ki mobil banka kullanarak EFT yoluyla aidat ödeyecek olanlar hesap numaralarını  Kooperatifimiz www.arsafir.org.tr web sitesi hesap numaraları  kısmından öğrenebilirler

Aidat borcunuzu daha önce size verilen kullanıcı adınız ve  şifre ile üye giriş bölümünden sorgulayarak  öğrenebilirsiniz.

Bu aralarda kooperatif  bürosu açılış ve kapanışında aksaklık olabilir gelmeden telefon edip uğramanızı  istiyoruz

Kooperatif ile ilgili bilgilendirme 5379516502  numaralı telefon whatsaap aracılığı ile mesaj olarak bilgilendirilmeye devam edilecektir. Lütfen telefon numarasını Arsafir olarak kayıt ediniz.

Sağlıklı günler diliyoruz.

Arsafir Koop Yönetim Kurulu